Parapanta in Poiana Brasov

O alta locatie este Poiana Brasov. Inaltimea de 1.799 de metri, conditiile meteo si de vant optime, privelisti fantastice vazute de la o inaltime de 600-800 de metri fac din zona Poiana Brasov - Masivul Postavaru, unul dintre cele mai frumoase locuri de zbor cu parapanta din tara.

Zborul se desfasoara cu un pilot instructor autorizat si experimentat, in conditii de siguranta maxima, din varful Postavaru (1.799 de metri) si ofera o experienta fatastica de 15-20 minute de zbor deasupra unui peisaj incantator.


Ce trebuie sa faci pentru a zbura?

Pilotul iti da cateva indicatii legate de ceea ce trebuie sa faci si te echipeaza pentru zbor.

Dupa echipare, nu ai altceva de facut decat sa incepi sa alergi la comanda pilotului tau, iar dupa cativa pasi te vei afla printre nori intr-un loc pe care l-ai putut privi doar din departare. In aer stai la fel de comod ca si in fotoliu acasa, deoarece nu trebuie sa faci nimic, te poti relaxa si bucura de priveliste. Mainile tale sunt libere, iar daca vrei poti sa faci fotografii sau poti vorbi cu o statie de emisie-receptie cu cei care te asteapta la sol pentru a le impartasi senzatiile care le traiesti. La aterizare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te apleci in fata si odata cu manevrele de aterizare ale pilotului sa pui picioarele pe sol. Pentru acest tip de zbor, se folosesc parapante concepute special zborului in tandem pentru a putea sustine greutatea a doi piloti. Fiecare pilot are propria seleta acestea fiind legate intre ele de distantiere si carabe.

Muntii Bucegi sunt locul ideal pentru tracking, canioning si mountain bike. Muntii ofera privelisti minunate si trasee care iti ridica nivelul adrenalinei.

Zborul in tandem este o alternativa sigura si placuta pentru ca toti cei ce doresc sa experimenteze emotiile si senzatiile zborului liber fara a parcurge un proces lung de invatare si antrenamente.

Spre deosebire de zborul singur, zborul in tandem nu necesita decat o scurta informare de aproximativ 10 minute inainte ca tu sa te afli pentru prima oara in aer, si nu este nevoie sa petreci zile intregi de antrenament.


Comentarii